SEO - Search Engine Optimization

WebMamba-SEO-Benchmark-eBoo

WebMamba biedt nu ook Search Engine Optimization (SEO), de optimalisatie van uw joomla CMS website aan naar de zoekmoteren toe.

Samen zorgen we voor volgende SEO aspecten:

  • de juiste inhoud door SEO copy writing,
  • een goede omschrijving van de inhoud in de meta tags
  • een correcte opmaak van uw website (structuur en opbouw)

en u krijgt een betere positie in de ranglijsten.

Op basis van een lijst van zoektermen nemen we de inhoud van elke pagina van uw site onder handen en voegen meta data toe om een betere indexatie van de website te verzekeren.

SEO Technisch Advies

Ons technisch SEO advies richt zich op de technische aspecten van uw website die in orde moeten zijn om goed opgenomen te worden door de zoekmachines. Het gaat hier onder andere over de structuur van de pagina's, de manier van navigeren, het aanwezig zijn van de juiste meta-data.

Door ons advies te implementeren zorgt u voor de technische SEO optimalistie van uw website.

Zoekmachine Marketing - Adword Campagnes

SEA staat voor Search Engine Advertising. SEA zorgt ervoor dat uw website bij de gesponsorde links te staan komt. De meest bekende en gebruikte vorm van SEA is Adwords van Google.
google-adwordsWij kunnen u adviseren hoe en wanneer u Adwords het beste kan gebruiken: hoe u een campagne opzet, zoektermlijsten aanlegt en de resultaten opvolgt.

SEO Inhoudelijk Advies

Het inhoudelijke SEO advies gaat in op de inhoudelijk belangrijke punten om een hogere positie in de zoekmachineresultaten te verkrijgen. Uw informatiestructuur en uw teksten worden geanalyseerd om zo de inhoud van uw website naar SEO toe te optimaliseren.

Door uw teksten aan te passen obv ons advies zal uw website natuurlijk stijgen in de resultatenlijsten.

Basis SEO + Joomla Pakket

Met ons "Basis SEO + Joomla" pakket combineren we onze SEO en Joomla kennis om u website beter te laten presteren.

Wij doen een doorlichting van uw website, corrigeren de technische SEO fouten en zetten alles op in uw Joomla website zodat u naar de toekomst toe zelf nieuwe pagina's kan optimaliseren. Daarnaast geven wij aanbevelingen hou u best uw website inhoudelijk optimaliseerd.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor het "Basis SEO + Joomla" pakket.

Joomla SEO Optimalisatie

Wat willen de zoekmachines?

  • "friendly url's"
  • "goede pagina titels"
  • "relevante omschrijvingen"
  • "juiste zoekwoorden"
  • "permanent redirects"


Met de juiste joomla componenten kunnen we ook uw Joomla CMS website optimaliseren en hoog in de resultaten van Google laten scoren.


Copyright © 2007-2014 WebMamba, een divisie van CuReMa bvba, Nekkerspoelstraat 57, 2800 Mechelen, alle rechten voorbehouden.

CLOUD APPLICATIES: ZOHO CRM | ZOHO INVOICE | ZOHO CAMPAIGNS | ZOHO PROJECTS